Maklong Aqiqah Planner

Bertemu lagi korang..Esok dah start cuti Hari Pekerja lepastu ahad,Wesak..sambung sampai isnin..tapi aku lanjutkan sampai ke selasa..hihihi

"MAKLONG AQIQAH PLANNER"...Haa kerlas ko tajuk kebabomm..Aku ler tu maklong nya.Al-kesahnyer,ibu si bambam(Irdina),pepagi buta wasap kt group cakp nk wat majlis qiqah irdina..sume pon potpetpotpet..berdesup-desup masap..akhirnya kompom la majlis tu..Aku ni sebagai maklong,,sesedap rasa perisa masaham-masham si bambam diarah oleh ibu bambam.. "Long,ko kat opis cari segala mak nenek contoh photobooth sofia the 1st"...hamboiii sedapnya arahan ibu..tapi demi bambam..maklong turutkn..ceewah

tengok...demi bambam,maklong ada slot dalam diari taw..nampak tak..cehh macamla bambam baca :)



gigih mengira huru-hurup nk di print






naseb baikla ibu  kamu phm pe yg maklong design ni..funin..funin


seharian maklong buat papercraft ni taw..seb baik la maklong free..skali tunjuk kt ibu kamu..dia berkenan..waaaaa...nyesal plak..huhu



budak muka takde perasaan bila orang bagi hadiah or mainan..grrr



uwo pon xmo ketinggalan..gigih gak wat persiapan tok cucunya yg sorang



siap bunga telur lagii


Tu la kisah nyer jawatan maklong..Nampak macam tak de la berat sangat pon kan..tetapi kalau dah seminggu dok google sofia the 1st,boleh muntah hijau taw..mata pon dah hampir kelabu asap je tengok kaler-kaler keturunan sofia ni..Disebabkan ini kiranya last minit punya plan,nasib baik la bab makanan pakai catering je..Kalau tak...pitamm maklong yang masih bertongkat ni..

Okla uoalls..setakat ni je cerita persiapan majlis si bambam ni..Malas nak upload gambo bebanyak..Dah bosan ngadap itu jer lebih seminggu..Esok ada tugas lagi berat tu..Awal-awal uwo kamu dah tepon maklong soh buatkan dadih untuk 200 jemputan..hmmm waaaa....terpaksa campak tongkat jauh-jauh la lepas ni..

**gambo wajib ditayang..princess yang akan diraikan......


 
maklong ngn shawl instant dan cameragurl...

maklong n paklong sayaaaannnng bambam ketat2..tp ms pic ni taken..bambam sombong ngn maklong..cittt


#muahciked dari maklong,paklong dan bambam









Ulasan

Catatan Popular