GLAM OPEN HOUSE 2015

Minggu ni minggu terakhir syawal.Sekejap je masa berlalu tak pernah tunggu kita kan? Owh ya last week 8 Ogos 2015, GLAM ada open house sambil dengar taklimat tentang pakej trip ke Osaka.. Jom layan kemeriahan GLAMpreneurs beraya.Seronok sangat-sangat.Zura rasa macam baru minggu pertama aidilfitri.Tapi sebelum kita jamah tengok photo-photo tu kita kena masuk kelas dan dengar taklimat tentang package OSAKA. Jom kita honeymoon di sana.FOC taw..
























Segala jenis makanan semuanya memasing bawa. Ya Allah betapa banyak dan bersyukur nya kami kerna semuanya menyelerakan dan berlebihan. Tapi paling best kan, mereka-mereka ni bukan sahaja ligat run business sendiri tapi rupa-rupanya ligat jugak di dapur.Bagusnya dan seronok dengar dorang bercerita kisah bila masak itu la..bila masak ini la dan ada yang terbabas tak sempat nak masak sebab sedar-sedar sudah pukul 8 pagi.Hihihi





















Bersama-sama GLAM family.Tengokla baju memasing tu.ada dr Jovian :)






Si acap ni kompius jap..Take photo ke cari resepi dekat internet ?haha





ni pon sedap
si cantik manis












Jangan muntah ye asyik muka zura je..Hihihi..Baju tu baru pakai sekali masa 3 tahun lepas.ini kali ke 2 pakai tapi dah longgar and macam tak cantik pula cuttingnya ngak ada :(






Beautiful Circles Group yang dapat hadirkan diri termasokla si baby aishah (betul ke spell nya dhira? )







SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI GLAMPRENEURS.SEMOGA KITA BERJUMPA LAGI DI RAYA TAHUN HADAPAN.

P/S: photo glam famili tu ambil sebelum raya :)
















Ulasan

Catatan Popular