PILIHANKU: COZUMA CC CREAM

Sebelum kita kenal lebih lanjut tentang Cozuma CC Cream, sebenarnya sebelum ni zura langsung tak tahu apa itu BB Cream dan apa plak CC Cream. Sebabnya dah hampir 3 tahun zura tak pakai foundatian kerna banyak dah beli tapi semuanya tak sesuai.sekarang tidak lagi lepas jumpa cozuma cc cream.Terus jatuh cinta taw


Perbezaan antara BB Cream dan CC Cream

BB CREAM = Beauty Balm
Tekstur: Berkrim & Pelembap

  • mencerahkan, pelembap dan perlindungan dari matahari. Anti penuaan
  • Ia lebih berat
  • sesuai untuk kulit kering

CC CREAM = Color Corrective
Tekstur: Ringan & cepat meresap
  • asas mencerahkan kulit.pelembap,pelindung matahari,penggalak kolagen anti-penuaan
  • lebih ringan.sesuai untuk kulit berjerawat
  • memberi tumpuan kepada penyembunyian cela 





Mari kita mengenali lebih terperinci Cozuma CC Cream dan betapa bestnya bila memakainya



















Ni zura sendiri dah pakai Cozuma CC Cream. Nampak tak sebelum pakai, tone kulit zura memang tak sekata ditambah pulak bawah mata sebelah kanan(lihat dari pandang ke pc) agak lebam dan macam bengkak.Tu zura tak tahu la kesan dari excident last year or tak cukup tidur :) tapi bila dah pakai Cozuma CC Cream tu.yeyyy dah cover sume masalah zura.Ringan, tak melekit dan cepat meresap.





Ada lagi tu testimoni dari salah seorang customer our group.Sangat berpuas hati kan?








Yang ni pulak, mak my mentor www.naakamaruddin.com pakai Cozuma CC Cream. Haa menang "Anugerah Wanita Anggun" taw.

Kesimpulannya, Cozuma CC cream ni tiada had usia untuk memakainya.Tak kira umur.

Apa lagi sekarang cepat-cepat rebut peluang ni dan bulan ni bulan terakhir promosi "BUY 3 FREE 1"








Ajak kawan-kawan atau adik beradik,bole share beli time promosi ni.Murah sesangat time ni



CONTACT ZURA FOR ORDER K :)

017-3913924




Ulasan

Catatan Popular