CIKGU CIKGI KAHWIN (PART 2)



Hai korang..hari ini sambung kisah makan free adik sepupu kawen ok. Sebab banyak nak buat entry siap ber "part-part" bagai kan, ye la sebabnyer sayang sangat nak delete gambo-gambo ni.Nak cuci memang tak la kan.Gambo-gambo adik dulu pon dah siap asing save dalam pendrive bagai. Endingnya tak tercuci-cuci dan pendrive tu pon dah dikebumikan dalam tong sampah sebab dah kena jangkitan virus durjana.

Majlis: Takim Farah wedding
Date: 15 Ogos 2015
Venue: Dewan Dato' Razali Ismail, IPG Ilmu Khas,Cheras


Jom kita tengok gambar di hari kejadian dari kamera amatur a.k.a henpon cap petai :)

Aktiviti kami sementara tunggu pengantin sampai...









Si tudung purple ni suka memberatkan henpon ahlongnya. Muka dia jer penuh dalam henponku :(







Kaunter ni memang terbaikk sangatla kan. Malam tu say hello to batuk..hukhukhuk








Eskem free kan..boleh ambil banyak kali pon. Batuk malam tu,sila abaikan untuk seketika.Yang penting menikmati kesedapan dan kesejukan eskem tuuu..




















Sebelum balik marilah kita berselfie wefie dekat photobooth tu ye. Dewan tu buat macam rumah sendiri jer kami ni. Hahaha padahal kami ni dari pihak pengantin lelaki. So no behave sungguh.. Cousin sapa la kami ni erk :)












Kisah kek ni.Sebenarnya biasa je design nyer tapi macam kecik hati plak sebab kami nak makan kek tu tapi pisaunya tak jumpa. Hmmm ada yang sorok kan ler tu.kecik ati taw




















Ini budak tetibe nak engkek-engkek plak.Almaklumlah time ni uwonya tak sihat so tak datang majlis ni dekat Cheras








Ok dah jom balik. Tengok tu si bambam engkek-engkek tu memang princess sangaattt la kan. Nak di pegang kiri kanan tangan nyer.Memang rasa nak debikk je dak bambam ni.muah ciked.







Alhamdulillah..selesai sudah majlis di pihak perempuan. Tunggu majlis di pihak lelaki pulak. Kami tak banyak berselfie wefie dengan pengantin sebabnya ramai sangat kawan-kawan si Farah ni nak bergambo. Ada famili potret seking dua pon jadilah kan. Lagipon kami memasing macam tak kesah jer..sebab sume berkerumun dekat photobooth.hahaha





Family photo.Walaupo tak complete sebabnya ociok sekeluarga tak dapat datang lagipon bukan cuti sekolah kan. 2 orang anaknya duduk asrama.

Selamat pengantin baru takim dan farah.Semoga kekal hingga jannah

Ulasan

Catatan Popular