CIKGU CIKGI KAHWIN (BETOL-BETOL LAST EPISODE)

Kali ni memang betul-betul last dah cerita cikgu cikgi ni. Betul-betul last. Seminggu selepas majlis pihak perempuan, berlangsunglah majlis dipihak lelaki. Disebabkan kami ramai sepupu sepapat perempuan, memang sawan kamera tu lebih terserlah dari sepupu lelaki ni. Jom tengok aksi-aksi model yang tah pape tah..hahaha








Ketibaan pengantin diiringi dengan abam-abam and akak-akak pedang..hihihi

















Mak long and Mak su Irdina :)





Us with mak onga a.k.a mak pengantin.. Mintak cikit becek :)




Yang mana kakak dan yang mana adik??hahaha









The simple make-up from me. Pengantin tak nak tebal-tebal or over pulak. Nasib baik pakai cc cream cozuma, bertahan sampai ke petang make-up walaupon cuaca panas terik.




Abam-abam sado.Semua cover pewot.hahaha


















Alhamdulillah..majlis selesai dengan lancar. Semoga Takim and Farah bahagia kekal hingga jannah. Dan rezeki mereka,sekarang Farah preggy dekat sebulan dah. Bunting pelamin gitu katanya.. Aishh zura plak tak sabar nak tunggu anak buah ni. Tahun depan inshaallah dapat 2 orang anak buah. Kedua-duanya dari family mak onga. Wife Amin si abang Takim ni pon ngah preggy.Kalau tak silap dah nak masok 3 month kot. Saing-saing la depa berdua ni nanti kan.






Lot of love,

zura









































































































































































Ulasan

Catatan Popular