PB WONDER S DAY 2015 - #1ST BATCH


Pada 13 June 2015 yang lalu, GLAM 2015 Project telah mengadakan dan untuk julung-julung kalinya telah mengadakan PB Wonders Day. Apa itu PB wonders Day? Program ni diadakan bertujuan untuk membantu mereka-mereka yang benar-benar hendak menurunkan berat badan. Dalam banyak penyertaan ahli - ahli GLAM, 12 finalis telah terpilih ke final. Jom kita tengok aktiviti yang dijalankan sepanjang hari tu.

hadia-hadiah untuk mereka yang bertuah


9 orang finalis dari 12 orang



Wakil dari BC Group..hihi ada gak wakil dari our team





Mereka-mereka ni semuanya amalkan pemakaian Premium Beautiful corset + Set Kurus Bajet + pemakanan diet sihat + senaman ringan every day. So dapatlah hasil macam ni. Kebanyakan mereka ambil masa 3-6 bulan sahaja. 

Majlis bermula pukul 11 pagi. Ada special guest iaitu dari JTX Team dan Asst. General Managet Sahajidah Hai-O, Mr Tham



seronok betul Mr.Tham dan JTX Team berzumba









Skop fitness bersama dengan Coach Farazul. Terangkan dan kongsi tip exercise bole kita buat dimana-mana.seperti di rumah dan di pejabat.So lepas ni dah tak ada alasan la kan tak sempat nak pergi jongging la,tak sempat nak exercise.




Dan paling yang dinanti-nantikan oleh kami semua,special tip kurus dan produk review dari pakar Premium Beautiful corset dan Set Kurus Bajet(SKB).

Dan saat-saat yang dinantikan siapakah pemenang dalam gengdiet Glam ni..mari kita saksikan





















Kak Wani pemenang gengdiet Glam #1st Batch tapi beliau tak dapat hadirkan diri  kerna admit hospital kena denggi..Memang kagum dengan mereka-mereka ni semua.Dan zura pon bersemangat gak nak turunkan berat badan. Bagaimana dan macam mana mereka bole dapat semula bentuk badan idaman, nanti zura akan share pada post akan datang ok.

Sebelum kita bersurai, ada cabutan bertuah dan zura bertuah hari tu dapat penimbang digital yang sangat ohsem ok.
















Yang paling best dan menjadi idaman kami yang hadir..Grand Prize Premium Beautiful Elegance..Rezeki salah seorang dari JTX Team..BEsssttttttnyaaaaaaaaaa dia kan.rezeki dia..Group minyak dapat free pb..owhh ai is jeles :)











Terima kasih kepada kesemua AJK Glam yang bertungkus lumus jayakan event ni.Kami sebagai tetamu memang rasa best sangat. Geng diet Glam batch 2 pon dah announce. Jom join.

Owh ya sebelum balik,family picture.tapi zura tak da dalam tu.dah balik lepas event habis.Dah terlalu lama kaki bengkok, sakit la kan..tak pe la walaupon ralat sikit mukaku tak bertepek dengan mereka..
















Ulasan

Catatan Popular