WINNER READERS' CHOICE AWARDS 2015

Hii... 

Dah lama tak bersiaran. Kali ini zura nak share tentang anugerah yang Company SHOM menang. Jika korang ada follow Instagram zura,mesti perasan zura ada share tentang undian pilihan produk yang kita guna. Majalah kesihatan dan kecantikan NATURAL HEALTH NOVEMBER 2015 ISSUE telah mengumumkan produk-produk yang menjadi pilihan rakyat Malaysia.


Paling zura seronok sangat 8 dari ketegori yang dipertandingkan telah dimemenangi oleh produk Sahajidah Hai-O Malaysia (SHOM). Macam mana kita nak join haritu semua memalui online yang telah disediakan link nya. Disini zura share produk yang telah menang.





The best product yang tak lekang dek panas tak lapuk dek hujan. Pilihan No.1 wanita-wanita semua. Ia bukan corset untuk kecantikan semata-mata tetapi more to healty. Sebab tu la 70% kesihatan 30% kecantikan. Nak pakai pon senang je. Dengan 3 helai yang disediakan..anda boleh bergerak bebas. Tak perlu berjalan atau duduk seperti robot tapi berjalan la seperti model dengan penuh keyakinan :)










All Bio Seleza Feminine Pad anti bacterial menang pada ketegori masing-masing










Begitu jugak produk dari garam buluh. High demand jugak taw. Sentiasa ada permintaan. Nanti ada masa zura share kebaikan dan kelebihan garam buluh ni.





Bio Evolve yang telah dipertingkatkan teknologinya.. Kira produk baru jugak taw tspi syukur dapat menewaskan produk yang dipertandingkan. Sebelum ni kalau ada yang pernah dengar Bio Aura.. ini kiranya adiknya lah..tapi lebih moden dan comel.




Korang boleh dapatkan majalah Natural Health dipasaran okies untuk melihat dan membaca sendiri kesemua produk yang telah menang mengikut kategori masing-masing. zura pon belom dapatkan lagi. Wajib cari majalah ni..nak simpan buat koleksi.







Jika korang berminat nak mengenali lebih lanjut produk-produk SHOM dan nak menjana pendapatan dengannya.. call zura okies.. +6017.391.3914


Ulasan

Catatan Popular