.....because I am a QUEEN

Salam sejahtera reader semua. Semoga sihat dan bertenga hari ini. Kita kan wanita terhebat. Zura nak share macam mana nak jadi QUEEN. Ratu kepada siapa? Sudah semestinya kepada suami tersayang dan anak-anak. 

Korang mesti pernah dengar pil Maharani kan? Itulah yang zura nak share ni. Jom kita fahami dan lepas ni kita amalkan sama-sama ye. Zura sedang amalkan :)

KISAH HERBA MAHARANI

  • Nama lain adalah Beijing Te Zhi Bai Wan
  • Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.
  • Produk keluaran Beijing Tong Ren Tang yang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun dan merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa dinasti Qing.
  • Maharani juga diiktiraf sebagai "spesis ubat herba yang terpelihara" pada tahun 1998.
  • Mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA.


KEHEBATAN MAHARANI

  1. Bantu menyelesaikan masalah haid tidak teratur
  2. Bantu selesaikan masalah senggugut, keputihan
  3. Anti bakteria (sekitar faraj)
  4. Melegakan sakit pinggang, sendi-sendi dan lutut
  5. Melegakan migrain dan angin dalam badan
  6. Menguatkan hati dan buah pinggang
  7. Melegakan asma
  8. Menghilangkan bau mulut
  9. Baik untuk pesakit Diabetes
  10. Bantu menyelesaikan masalah buasir
  11. Merangsang hormon estrogen,progesterone dan androgen (hormon seks)
  12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan (berkahwin)
  13. Kesuburan dan awet muda
  14. Mencantik,menegang dan melicinkan kulit
  15. Menaikkan seri muka
  16. Menegangkan payudara
  17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat
  18. Melambatkan proses menopous
  19. Menguatkan antibodi/imunisasi
  20. Melancarkan peredaran darah
  21. Memghilangkan perpeluhan pada waktu malam
  22. Amalan semasa berpantang
  23. Menambah darah semasa bersalin
  24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
  25. Memperbanyakan pengeluaran susu badan selepas bersalin
  26. Menghilangkan urat timbul
  27. Mengimbangi tekanan darah
  28. Meningkatkan kecerdasan minda.

SIAPA YANG BOLEH AMALKAN MAHARANI? 

** SI GADIS MANIS


 











** PASANGAN SUAMI ISTERI YANG BELUM REZEKI ANAK












** IBU MENYUSU





** WARGA EMAS 





** KULIT PON JADI CANTIK



kita ni tak dapat secantik Aishwarya Rai tapi dapat kulit bersih dan cantik macam dia pon jadi lah kan..hihiihi


SEBAHAGIAN TESTIMONI PIL MAHARANI















Kenapa kita terlalu fikirkan nak kurus sahaja. Apa kata kita set minda kita,jaga dalaman kita dan dalam masa yang sama kita dapat juga jaga kecantikan kita. Bak kata pepatah : KECANTIKAN ITU BERMULA DARI DALAM diri.


Untuk order atau pertanyaan,boleh hubungi zura 017-3913924. Sebulan kita perlukan 2 kotak ye.





Ulasan

Catatan Popular