DIAMOND NIGHT 2016

Berita terkini. Haaa dah lama tak menulis. cerita terkini nak share tentang malam yang penuh WOOWWW!!

hai readers.

Tanggal 23 April yang lepas, telah berlangsung Diamond Night di PICC, Putrajaya. Majlis ni majlis penganugerahan kepada usahawan-usahawanita Sahajidah Hai-O .Seronok kan bila kita berniaga,pastu diraikan,dapat makan sedap-sedap dan paling ramai kaum hawa suka adalah melaram. Masa ni la kan nak melaram baju-baju dari designer-designer terkenal,RTW pon malah muka dilakar dari hasil seni make-up artis yang jemari derang lembut gemalai.

Jom cantik kan mata korang dengan aksi-aksi kami; Beautiful Circles Group


tiket wajib bawa.Kalau tak,rugi la tak boleh masuk dewan. Untuk pertama kalinya,tahun ni,majlis Diamond Night bermula seawal 2 petang.Sebab apa? Mestilah kerana ramai usahawan SHOM berjaya capai pangkat dalam berbisnes. Siapa cakap SHOM syarikat yang tak kukuh???


Zura dengan MUA @Rina. Kenal pon dekat Facebook. Cikgu ni cantik dan zura selalu  beli handbeg dari dia.  Kalau korang nak dapatkan hasil sentuhan beliau..pergi ke FB nya Erma Sharina okies



Kami yang dah sampai awal. Tak da la jadi sawan kamera sangat.hihihi


Insha Allah my turn pulak lepas ni.Doa kan ye.




Candid photo. Ada paparazzi suka ambil gambar curi..hihihi. Makanannya memang sedap. zura siap menambah taw.Bayangkanlah bila kita Premium Beautiful, secara automatik perut kita akan terima sedikit je portion makanan.Tah apa yang buatkan zura bertambah,lepas tu senak perut..hahaha



Bersama incik suami yang sentiasa jadi pengkritik,banyak karenah dan penyokong serta driver zura kemana-mana. Sama-sama buat busines SHOM walaupon secara mata kasar memang nampak incik suami macam so so je dekat isterinya.Tapi bila dye bagi buah fikiran untuk mantapkan bisnes isterinya..haaa boombombom



Zura bersama princess malam tu. Akhma ambil award DSM.Bekas staf nurse ni sangat tegas taw. Sekali dia bagi nasihat,kongsi ilmu dah macam dia pulak kakak.. Bersyukur sangat zura kenal dengan Akhma ni yang sentiasa positif aura je dikongsi.Orang Penang ni..korang kenai ka?



Ni zura bersama kak Su. Umur lewat 30-an.Paling kagum dengan kak Su ni, mestilah beliau telah kurus sekarang taw.Seorang surirumah je.Bak kata kak su;sebelum ni dye tak tahu pon sosial media..tapi sekarang buat bisnes kencang.Pengguna tegar Set Kurus Bajet. Siapa cakap surirumah tak boleh berjaya??


Family Beautiful Circles Group dibawah bimbingan CDM Naa Kamaruddin dan suaminya DDM Ashraf Naseruddin. Suami isteri ni sentiasa bantu kami dalam bisnes, kongsi tips info terkini. Sama-sama berjaya capai impian masing-masing. Sebahagian dari kami ada suami yang tak dapat hadir. Seronok kan bila suami isteri berniaga bersama. Banyak masa bersama. Inshaallah kami pasti macam mereka jugak.



Beautiful Circles Group in action. Usahawanita yang berjaya,berdikari dan sentiasa menjana pendapatan untuk membantu suami dari segi kewangan, banyak masa dengan famili. Memang seronok taw bila kita kerja sendiri ni.




Adakah anda Next Top Agent? Come join us.



**Korang nak masa yang banyak dengan famili?
**Korang nak melancong free?
** korang nak cari duit raya?

Call/Whatsapp/Telegram: 017.391.3924


Ulasan

Catatan Popular