BIO VELOCITY CONFERENCE: THE SECRET TO GOOD LIFE: GOOD SLEEP ( PART 1)


Tarikh: 8 April 2017
Masa: 1400 petang hingga 1800 petang
Lokasi: Wisma MCA, Jalan Ampang, Kuala Lumpur


Haiii...korang tau apa itu Bio Velocity Sleep Mate? Alahhh paling famours de amor tu si BVSM, pelapik tilam ajaib. Haaaa..tau pon kan :).


Pada 8 April baru-baru ni, zura and partner termasuk sebahagian dari Beautiful Circles Group dapat hadirkan diri pada hari tersebut. Bila ada hari BVSM ni bermakna ada penemuan baru dapat dipulihkan dengan bantuan BVSM. Inshaallah.

Rezeki datang takda pon awal sangat, tapi dapat gak duduk depan-depan.

Goodies kami dapat pada hari tersebut pon mestilah yang ada berkaitan kan.. iaitu Bio Seleza Pad. Walaupon zura dah setahun bertukar pada Bio Seleza, best jugak taw bila dapat lagi FREE.hihihi.. Hey.. manusia ni kan semua suka benda yang free.

Majlis bermula around 2.30 petang dengan dimulai lagu wajib SHOM and diikuti kata-kata dari General Manager(GM) Sahajidah HaiO Marketing: Mr. Tham Yoke LonApa akan terjadi bila kita tak cukup tidur? Sudah semestinya badan kurang cergas,muka tak bermaya walaupon kulit tu licin bak telur rebus lepas dikupas. Hahaha. Paling ketara tu mestilah mood takda kan?

Korang tahu tak yang BVSM ni dapat bantu Imnosenia (gangguan tidur tak cukup). Bagaimana BVSM bantu? Jom teruskan membaca slot segala pengenalan apa yang kita perlu tahu.


Slot penting ni diterangkan oleh Mr. Dr. Raymond Tan Suan-Kuo dari Persatuan Pemasalahan Tidur Malaysia.

Nantikan ya,zura akan kongsi banyak sangat manfaatnya Pelapik tilam ajaib ni. And live testimoni pon sempat zura rakam. Tunggu taw and teruskan membaca dan terima kasih kerna sudi baca kisah cerita dalam blog yang so so ni..hihihi


"SESUNGGUHNYA KESIHATAN INI ADALAH NIKMAT HARTA YANG TAK TERNILAI"


Ulasan

Catatan Popular