RAMADHAN 2017 DATANG LAGI

Hii korang.. bersyukur kita diberi peluang sihat tubuh badan dipanjangkan usia menjalani ibadah puasa pada tahun ni.

Sekejap je kan, harini dah 3 Ramadhan. Dari semalam zura nampak ramai dah mula buat persiapan awal raya :) Terutamanya baju-baju raya la tu. Bab kuih-kuih raya tu lagi lah, sebelum Ramadhan ramai dah post iklan, share resepi. Dikesempatan ini,zura dan keluarga nak mengucapkan selamat berpuasa buat korang dan cuma satu je pesanan zura. JANGAN MEMBAZIR ya.





Zura share tip untuk kita cukup minum air 8 gelas sehari walaupon dalam berpuasa. Kalau boleh elakkan minum berais ya. Ye zura paham dengan cuaca sekarang ni panas dan kering tapi nak ke kita berpuasa atau beraya dihospital? Biarlah kita elak dari kita menepah tiket ke hospital. :)


Top 5 topik terhangat di Facebook ketika Ramadhan ni. Perasan tak? :)


Kesilapan kerap yang berlaku dalam Ramadhan


Denggar taw waktu berbuka atau imsak di Suria FM. Tahun ni tahun ke 2 taw Min Kaffe menaja

 Disini zura share 5 tip kita bertenaga sepanjang Ramadhan. Zura amalkan taw sebahgiannya dari tahun lepas. Alhamdulillah tiada gastrik cuba nak check in.

 Selamat berpuasa semua

Ulasan

Catatan Popular