BIO VELOCITY CONFERENCE: THE SECRET TO GOOD LIFE: GOOD SLEEP (PART 2)

Hii uolls.. sibuk dah ke nak balik kampung? Sekejap je dah 25 Ramadhan kan? Ok la berhati-hati semasa dijalan raya ya. Zura just nak share sambungan info pengalaman masa hadir Hari Bio Velocity bulan lepas.

Kali ni kita dapat ilmu dari speaker hebat BVSM iaitu Dr. Hasbi Bin Harun















































Zura and partners seronok dapat banyak info ilmu berkaitan tidur dan Bio Velocity Sleep Mate ni. Kita selalu ambil enteng bab tidur tak cukup, terlebih tidur. Tak pernah pikir pon kan kesannya kepada badan kita emosi kita sendiri.

Korang boleh tengok video live testimoni lepas pegang BVSM dalam beberapa minit. Kesannya nampak serta merta. Video tu zura share dekat Instagram @bvsm.shahalam .  Jangan lupa follow ya

Jumpa kita di lain siaran uolls. Terima kasih sudi baca belog yang sendu ni :)

Ulasan

Catatan Popular