SAMBUTAN AIDILFITRI SEKSYEN BANGUNAN KEDIAMAN & REKREASI 2017 (SEBELUM KEJADIAN)

Salam 27 Syawal semua. Di penghujung Syawal ni pasti penuh jemputan rumah terbuka kan. alhamdulillah kita diberi peluang untuk berkongsi rezeki walaupon keadaan ekonomi cenggini. Minggu ni tinggal 2 jemputan je. Inshaallah akan hadir.

So now zura kongsi majlis jamuan raya Office pada 13 Julai 2017 bersamaan 19 Syawal 1438H.
Kali ni rasa seronok la sikit deko-deko kami.Coz idea-idea dari pelbagai sumber. Rasa macam last raya sambut bersama pulak.Hahhahaa. Jom kita layan semasa persiapan dulu ya. Banyak sebenarnya gambar-gambarnya tapi kita share sikit je la. Kang korang boring pulak.hahaha. Full picture bole pergi ke Facebook Azura Naser






Segala apa yang ada dirumah diangkut..hihihi








Cantik kan deko kami.Hahahaha puji sendiri. Tapi kan memang lagi wow dari last year punya deko taw. Ye la, bermula tahun lepas 2016, kami buat jamuan raya waktu siang. Tahun sebelum-sebelumya kami buat malam,so famili anak isteri kita boleh bawak sekali.

Segala yang ada pada deko tu guna barang tahun lepas, kertas-kertas dalam opis, ada yang mengangkut dari rumah. Buah kelapa and bumbung tu dah sah-sah zura suruh my bos Aris ambil dekat rumahnya.hahaaha ai is staf yang kejam. Kami nak nampak macam real kan. Bumbung daun kelapa, lemang tu memang real dari buluh lemang lepas bako tu, anyam ketupat bagai. Cuma gambar meriam coklat tu dari batang paip ja. Suruh budak kontraktor cat. Kerusi tu memang sorang staf punya dia simpan dalam stor. Nampak tak kreatif kan kitaorang. Dah namanya pejabat maintenance kan.

Ok nanti zura up lagi gambar semasa majlis ya. Banyak sangat gambar-gambar nak dijadikan kenangan. Dekat FB pon ada,nak share dengan korang kat sini sikit je la ye.Kang korang muntah hijo plak tengok banyak naw.


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ya dari zura untuk semua rakan alam maya.. Tunggu next entry kisah raya kami :)

Ulasan

Catatan Popular